Ксенія Собчак подякувала свекра за своє сімейне щастя

1 лютого Ксенія Собчак і Максим Віторган відсвяткують четверту річницю весілля. За весь цей час подружжя не дали жодного приводу засумніватися в щирості своїх почуттів, а народження сина Платона 18 листопада минулого року лише зміцнило їх шлюб.

 


Ксенія не приховує, що дуже щаслива, і дякує за це свого свекра, народного артиста Еммануїла Віторгана, яким 27 грудня виповнилося 77 років. Урочистості з нагоди дня народження актор влаштував в минулі вихідні — чекав, коли з відпустки повернуться всі родичі.


Еммануїл Гедеонович зібрав рідних і близьких в одному з московських ресторанів. Привітати іменинника прийшла і його невістка Ксенія Собчак. Виголошуючи тост, телеведуча розговорилася.


«Я повинна бути вдячна за своє сімейне щастя саме вам. Ви виховали чудового сина. А Максим, у свою чергу,виховав двох чудових дітей разом з Вікою (Вікторія Верберг — перша дружина Максима Віторгана, — прим. ред.). Ваша сім’я тяжіє над моєю, робить нам правильні зауваження. І я всі ці зауваження приймаю. Не завжди з вдячністю, але завжди приймаю. Максим і його діти виховані з таким ступенем ввічливості і тактовності! У вас чудова сім’я, яка змушує ставати кращими, добрішими. Я вам за це вдячна. Максим — це моє щастя. Спасибі, що виховали такого сина», — цитує Собчак «Комсомольская правда».