Змарніла Анджеліна Джолі продовжує носити теплий одяг у спеку

На відміну від Бреда Пітта (Brad Pitt), Анджеліна Джолі (Angelina Jolie) не балує публіку своєю присутністю на світських вечірках. Енджі разом з шістьма дітьми зараз проживає в орендованому будинку в Малібу і практично не виїжджає звідти.

Legion Media

Legion Media


Лише зрідка фотографам вдається зловити її на прогулянці або шопінгу. Нещодавно Анджеліна Джолі потрапила в об’єктиви камер разом з двійнятами Ноксом і Вів’єн під час покупок. Актриса виглядала задоволеною і веселою, папараці навіть зняли знамениту усмішку голлівудської зірки, яку після початку шлюборозлучного процесу рідко бачать її шанувальники.

Legion Media

Legion Media


І все ж зовнішній вигляд Енджі викликав питання. Актриса була одягнена в обтягуючі шкіряні штани, чоботи і пальто, в той час як її діти були одягнені по‑літньому. Вів’єн наділу легкі шорти і кофту, а Нокс був лише в джинсах і футболці.

Legion Media

Legion Media


Актриса продовжує кутатья при температурі більше 20 градусів тепла. Багато передбачаються, що причина цього — швидке зниження ваги. Фахівці запевняють, що це може бути озноб, викликане психічним розладом Джолі. Складний розрив і постійні перельоти негативно позначилися на здоров’ї Анджеліни, причому не тільки на фізичному, але і моральному. Також тривала депресія може бути викликана невдачами в кар’єрі.

Legion Media

Legion Media


Нагадаємо, на новорічні свята зірка вирушила з дітьми на гірськолижний курорт у Колорадо. Журналістам вдалося сфотографувати актрису з дочкою Шайло і сином Ноксом на виході з магазину, де вона тільки що купила дітям морозиво. Стовпчик термометра в цей день досягав мінус 15 градусів, а дочка Джолі вирішила обійтися без верхнього одягу, що не завадило їй з апетитом насолоджуватися морозивом.