Шалена сукня, «нове» обличчя і мінімум макіяжу: Памелу Андерсон не впізнати

49-річна зірка «Рятувальників Малібу» Памела Андерсон (Pamela Anderson) продовжує приємно дивувати своїм зовнішнім виглядом.

Вперше після омолоджуючих процедур актриса з’явилася в компанії 20-річного сина Брендона Томаса на благодійному вечорі в Лос-Анджелесі. Тоді багато помітили явні преображення Памели: змінився погляд, на обличчі — жодної зморшки і набагато менше макіяжу. У другій свій вихід після преображення зірка вирішила продемонструвати розкішний бюст.

East News


Андерсон прибула в паризький готель George V на прийом 40th Best Award Gala. Для вечора блондинка обрала сукню з вражаючим декольте.

East News


Багато хто впевнені, що Пем знову вдалася до допомоги хірургів і як мінімум зробила кругову підтяжку шкіри обличчя і вставила в щоки філлери. Також шанувальники актриси помітили,що Андерсон стала набагато менше фарбуватися. Приміром, практично не підводить очі, як колись любила робити.

East News


В одному з інтерв’ю Андерсон розповіла, що з віком стала бачити привабливість в іншому: «У моєму житті багато прекрасних літніх жінок, з яких я можу брати приклад, включаючи мою прекрасну маму. У них є запал, гламур, і вони отримують задоволення різними способами. Старість — це ще не кінець. Я знаю, що у мене ще багато чого попереду».

East News