Як не виглядати нудною в офісі або, навпаки, не потрапити в дурну ситуацію

Як зауважують модні експерти, якщо ти хочеш піднятися вгору по кар’єрних сходах, одягайся так, як ніби ти вже там. Це не означає одягатися в дорогих магазинах, це означає виглядати «дорого» і зі смаком! Вдалий образ покаже, що ти цікавишся трендами, цінуєш стиль і знаєш себе, саме тому так круто виглядаєш навіть в офісі. Які елементи гардеробу допоможуть тобі урізноманітнити офісні будні, розповідає дизайнер Аполлон Байгакофф.

Вдалими інвестиціями в офісний гардероб я назвав би такі речі:

Костюм насиченого кольору

Яскравий костюм, а особливо костюм з спідницею — хіт нинішнього сезону. Баска — ще одна раніше модна тема. Вона дає можливість продемонструвати і тонку талію, і підкреслити красиві груди, а також приховує невеликі недоліки фігури, якщо вони у тебе є.

Подовжений жилет

Також альтернативою класичному офісного костюму може бути подовжений жилет з щільної тканини, в якому ти будеш почувати себе вільно. У цьому сезоні я рекомендую віддати перевагу жилетам прямого крою. А яскрава блузка в поєднанні з взуттям в колір зробить твій образ неповторним.

Біла водолазка

Біла водолазка з м’якої натуральної тканини. Ще Ів Сен-Лоран помітив, що водолазка з високим горлом — чудовий вихід із будь-якого делікатного становища. Вона красиво обтягує і підкреслює груди, при цьому приховує від чужих очей найцікавіше. Білий колір завжди освіжає і молодить. Біла або кремова водолазка підкреслить витонченість фігури, а також дасть відчуття комфорту.

Штани пісочного кольору

Щільні штани пісочного кольору. Вони повинні ідеально сидіти по фігурі і виглядати настільки благородно, щоб хотілося помацати тканина на дотик. (І ніяких катишек та пом’ятості!) Краще,якщо талія буде трохи завищена. А ввечері після роботи ти можеш сміливо відправитися в них на побачення або вечеря з подругами.

Плісирована спідниця

Спідниця-плісе знаходиться на піку популярності, і її можна знайти в який завгодно варіації і забарвленню у мас-маркеті. Для офісу я рекомендую ніжні кольори: світло-рожевий,персиковий, небесно-блакитний, благородний бежевий. Ця модель підходить майже до будь-якого типу фігури і підкреслить твою жіночність,а також додасть трохи кокетства. Ніяких блискіток, страз і металевих кольорів (хоча вони і прекрасні) не треба — це більше підійде для вечірки.

Блуза з мереживом і оборками

Тут потрібно звернути увагу на саму модель і постаратися не переборщити. Трохи мережива на рукавах і комірці додадуть тобі кокетства благородної дами з 19 століття, але при цьому сорочка повинна бути повністю закритою і з довгими рукавами.
Уникай:

Вульгарності
Надто коротке плаття в просторі офісу виглядає надмірно сексуально, ніж як би натякає, що твої заслуги зовсім не робочого характер. Якщо не хочеш пліток, уникай коротких спідниць,декольте і прозорих сорочок в робочий час.

Великої кількості стразів
Не кажучи про дрес-код, це щонайменше дивно. Колеги швидше за все вирішать, що ти думаєш не про справу, а про те, як побільше звернути на себе увагу. У цьому випадку стовідсотковий програш, підвищення не чекай.

Поєднання спідниці з ботильйонами
Якщо у тебе не самі стрункі ноги, ні в якому разі не одягай спідницю разом з ботильйонами,які візуально обрізають ногу в районі щиколотки. Ти ж хочеш бути розумним, а не соромитися своєї взуття, вірно? У всякому разі, ботильйони ти завжди можеш носити з брюками.

Недоглянутості
Щоб виглядати доглянутою, необхідно ознайомитися з азами стриманого макіяжу. Не зловживай косметикою. Красиві брови, здоровий колір обличчя, пастельні тіні, ніжний відтінок помади і нафарбовані вії — все, що тобі потрібно. Що стосується зачіски в офіс, запам’ятай головне правило: якщо одягаєш сорочку з оборками або будь-яку об’ємну одяг, краще зробити максимально просту зачіску, залишивши волосся гладкими. Чим яскравіше і ефектніше твоя одяг, тим повинен бути простіше інший образ. В офісі головне — не переборщити.