Алекса видалила фотографії своїх «нових» губ, які шокували її шанувальників

Випускниця «Фабрики зірок» Алекса давно відома своєю любов’ю до радикальних косметичним процедурам. Ще десять років тому співачка збільшила губи, проте операція пройшла дуже успішно з-за неякісного біогелю. Втім, з часом дівчині вдалося скорегувати наслідки невдалого експерименту.

А нещодавно у своєму Instagram Алекса опублікувала знімок, на якому постала в новому образі — дівчина зробила перманентний макіяж губ і брів у тіньовий техніці.

instagram.com/_aleksa_official

Але користувачі не звернули увагу на брови, знову поділившись не найбільш приємними враженнями від губ дівчини. На фотографії вони дійсно виглядають занадто великими і неприродними. Після низки негативних коментарів дівчина видалила знімок.

instagram.com/_aleksa_official

 


Нагадаємо, що після завершення проекту по взращиваю музичних талантів «Фабрика зірок» юна співачка Алекса ще якийсь час перебувала на плаву, однак, розлучившись з репером Тіматі, дівчина остаточно зникла. Лише кілька місяців тому Алекса знову дала про себе знати,але вже не в якості артистки, а зірки Instagram. З недавніх пір вона також позиціонує себе як початківець дизайнер прикрас.