Вагітна Маріон Котійяр стала зіркою премії Lumieres Awards в Парижі

Незважаючи на своє становище, вагітні знаменитості все ж продовжують свою роботу,виходять у світ та відвідують різні заходи — в стильних нарядах і на підборах!

Маріон Котійяр

Маріон Котійяр
East News

Так, актриса Маріон Котійяр (Marion Cotillard) з’явилася на престижній церемонії вручення нагород Lumieres Awards в Парижі. Це важлива подія в світі кінематографа, за статусом схоже з «Золотим глобусом».

41-річна Маріон, яка готується до народження другої дитини, для виходу вибрала блискуче плаття вільного крою, поверх якого накинула оксамитовий чорних жакет. Котійяр в прямому сенсі слова виблискувала на вечорі. Образ акторка доповнила чорними босоніжками на високому каблуці.

East News


Все-таки вагітність Маріон аніскільки не заважає щоденним перельотів і прес-конференцій — Котійяр активно відвідувала заходи, пов’язані з новим проектом «Союзники».

Legion Media


Нагадаємо, не так давно Маріон Котійяр мимоволі виявилася залучена в скандальний шлюборозлучний процес Бреда Пітта і Анджеліни Джолі. Ходили чутки, що Джолі-Пітт розійшлися з-за романа Пітта і Котійяр, однак Маріон спростувала ці домисли.

Маріон Котійяр з чоловіком Гійом Кане

Маріон Котійяр з чоловіком Гійом Кане

East News


Зараз Маріон і її чоловік Гійом Кане чекають другого малюка. Пара також виховує сина Марселя, який народився у травні 2011 року.