Дочка Кім Кардашьян рекламує колекцію дитячого одягу від своєї мами

Після того, як французької жандармерії вдалося знайти причетних до пограбування зірки реаліті Кім Кардашьян (Kim Kardashian), вона нарешті почала радувати шанувальників не тільки новими постами в Instagram, але і виходами у світ в сексуальних вбраннях.

Кім Кардашьян та Кайлі Дженнер Alloverpress / Splash News

Кім Кардашьян та Кайлі Дженнер Alloverpress / Splash News

Кім не з’являлася в Мережі, але і не сиділа склавши руки. Разом з чоловіком, репером і дизайнером Каньє Вестом (Kanye West), Кім підготувала колекцію дитячого одягу. Цією новиною зірка поділилася в Snapchat.

https://www.instagram.com/p/BP8z752lOmL/

Вона показала фотографію і відео своєї доньки Норт Вест (North West) в одязі з власної нової колекції. Кім розповіла на відео: «Це наша маленька модель. Мама і тато підготували дитячу лінію одягу, а це приклад».

https://www.instagram.com/p/BP8zM9ol9qD/

Норд постала на відео в жовтому блискуче плаття і бежевій дублянці. Шанувальники прийшли в захват не тільки від дитячого одягу, але і він самої дочки Кім і Каньє: «Я так люблю цю маленьку», «Дуже мила», «Так, жовтий колір сукні дуже практичний для маленьких дітей», «Дуже класний образ».

instagram.com/kimksnapchats

instagram.com/kimksnapchats


Нагадаємо, минулий тиждень Кім Кардашьян провела на відпочинку разом з дітьми і сестрами в Коста-Ріці. Вдень дівчата відпочивали біля басейну, гуляли по місцевих визначних пам’ятках, водили дітей в парки, купалися під водоспадами, а ввечері виходили в світ. Для вечеря сестри Кардашьян вибирали сукні з декольте і високі підбори.