Ані Лорак та Ігор Ніколаєв засмучені смертю колеги

Напередодні пізно ввечері в результаті тривалої хвороби помер екс-соліст групи «Вєраси» — Олександр Тиханович. Про смерть артиста повідомила його донька — Анастасія. «Сьогодні вночі не стало мого тата. Ми дякуємо всім, хто протягом його дивного життєвого шляху був поруч… Дякуємо всім, хто молився і підтримував його в його останній і дуже не простий рік. Я знаю, що він би попросив подякувати всім вам за вашу любов, яка була взаємною. Людина-Любов, мій самий близький, самий кращий, самий улюблений. Мій Тато. Помоліться про нього, щоб його дорога до Бога, яку він шукав і знайшов завершилася Радісною Зустріччю. Тату, я люблю тебе, завжди. Царство тобі Небесне, Хай Боженька прийме тебе в Своїх Найсвітліших селищах, де немає ні хвороби, ні печалі, а Життя і Любов нескінченна… » — написала вона.

Колеги музиканта були шоковані раптовою відходом Олександра. Співакові було всього 64 роки. Кар’єра Тихановича злетіла вгору в 1973 році, коли він приєднався до колективу «Вєраси». У цій же групі виступала і Ядвіга Поплавська, що стала згодом його дружиною. У 1986 році вони відокремилися від прославив їх колективу і стали виступати дуетом, який отримав назву «Щасливий випадок».

На новину про смерть Олександра відреагували багато зірок. Ігор Ніколаєв, наприклад, зізнався, що до останнього підтримував з Тихановичем дружній контакт. «Він присилав мені смс-привітання з кожним святом. Коли я приїжджав до Мінська з гастролями або на зйомки, завжди приходив за лаштунки. І ось ця його посмішка, яка на знімку, ніколи не сходила з його вуст… Наш чоловік — музикант і професіонал… Співчуваю Ядвігою і всім, для кого Олександр був доріг!»

Ані Лорак теж опублікувала слова співчуття на адресу на адресу сім’ї померлого артиста. «Сьогодні не стало Олександра Тихановича.. Людини доброї душі… Назавжди залишиться в пам’яті 2008 рік , моя участь в Євробаченні і те людське ставлення і підтримка в Білорусії. Ви назавжди залишили слід у серцях людей.. Мої співчуття родині та близьким….Сумуємо…» — розповіла Лорак.