Надія Мейхер-Грановська вперше розповіла, від кого народила сина

Популярна українська співачка Надія Мейхер-Грановська розповіла, як познайомилася з батьком сина.

Колишня учасниця групи «ВІА Гра», а тепер сольна виконавиця і дизайнер Надія Мейхер-Грановська, у програмі Секрет на мільйонз ведучою Лерою Кудрявцевою поведела подробиці особистого життя.

У шоу співачка розповіла, що батьком її 14-річного сина Ігоря є чоловік на ім’я Олександр Ліщенко. З татом сина вона познайомилася на початку своєї музичної кар’єри на вулиці.

Олександр Ліщенко

“Батька Ігоря звуть Олександр Ліщенко. Ми познайомилися з ним на вулиці. Він займався якоюсь підприємницькою діяльністю. Однак про подробиці роботи ніколи не говорив. Завжди мене від всього цього захищав. Не пам’ятаю, як він мене спочатку всім уявляв, але через деякий час казав: «Це моя дружина». Насправді про те, що ми коли-небудь одружимося, навіть не замислювалася. Я в принципі не вважала для себе обов’язковим виходити заміж. Народила я від нього, тому що хотіла дитину. Це був мій вибір. Але я все одно відчувала, що, напевно, ці відносини ненадовго. Олександр не був моєю долею. Він не був тією людиною, з яким я могла б зв’язати своє життя“, – поділилася Надія.