Секс-символ «Вулиці розбитих ліхтарів» поскаржився на брак роботи

Актор Олексій Нілов, відомий за ролями в серіалах «Забійна сила» і «Вулиці розбитих ліхтарів», сильно змінився з моменту закінчення телефільмів — відростив бороду і набрав вагу.

У минулому році в студії передачі «Наодинці з усіма» актор відверто розповів, як склалося його життя після серіалу. Тоді актор готувався до нової ролі в серіалі «Високі ставки», і преображення у зовнішності Нілова були до душі.

Олексій Нілов

Олексій Нілов

Кадр з програми


Однак зараз 53-річний Олексій поскаржився на брак роботи. Як стало відомо, пропозицій мало, і, за словами Нілова, йому необхідно відразу кілька проектів, щоб прогодувати сім’ю: «Дайте мені проектів штук вісім! Щоб я міг працювати, заробляти. І все буде нормально», — зізнався актор в інтерв’ю.

Олексій Нілов

Олексій Нілов

Кадр із серіалу


Однак при цьому Нілов розповів, що знайшов гармонію в родині. Актор зізнався, що в останньому шлюбі по‑справжньому відчуває себе щасливим.

«Я дуже вдячний долі за зустріч з Оленою. В цих відносинах я затребуваний, цінний і потрібний, у мене нарешті з’явилося відчуття дому», — розповів Нілов.

Олексій Нілов

Олексій Нілов

Кадр із серіалу


Олексій був одружений чотири рази, один шлюб не був зареєстрований. У актора троє дітей: 29-річна дочка Ліза (пішла по стопах батька), 23-річний син Дмитро та 11-річний Микита.