Друзі Пелагеї і її чоловіка розповіли подробиці про їх новонароджену дочку

21 січня Палажка стала мамою. У співачки та її чоловіка хокеїста Івана Телегіна народилася донька, яку назвали Таїсією. Поки молода мама зберігає мовчання, друзі зоряної пари поділилися подробицями з особистого життя Палажки та її маляти.

instagram

instagram


Пелагея разом з чоловіком і мамою Світланою Хановой проводять час разом з новонародженою Таїсією в заміському будинку. Світлана допомагає з онукою, а співачка відновлюється після пологів.

Legion Media

Legion Media


Друзі Палажки та її чоловіка розповіли деякі подробиці про дівчинку: «Ми знайомі ще з часів юніорської збірної. Я привітав Ваню з тим, що він став татом. А він сказав, що дівчинка народилася високою, красивою буде!» — розповів Woman.ru захисник уфимського «Салавата Юлаєва» Захар Арзамасцев.

ТАСС

ТАСС


Нагадаємо, після перемоги команди в півфіналі одного з турнірів хокеїст Іван Телегін заявив пресі, що присвячує виграш дочки, яка народилася ввечері 21 січня. «Коли гол забив, качав ключку, тому що дитина народилася. Вчора народилася дівчинка, назвали Таїсією. Мені на стадіоні вручали в подарунок ляльку-неваляшку», — не пам’ятаючи себе від щастя, заявив Телегін.

ТАСС

ТАСС


16 червня Пелагея і хокеїст Іван Телегін зіграли таємну весілля. Про подію стало відомо тільки через тиждень після реєстрації шлюбу. Церемонія пройшла в Кутузовському рагсі, а торжество молодята провели в компанії близьких і друзів в одному з ресторанів Рубльовки.