Зірка «Холостяка» Роза Аль-Намри вийшла заміж

Екс-холостячка Роза Аль-Намри опублікувала в блозі весільні фото. Ведуча вийшла заміж за свого коханого.

Новиною про майбутнє весілля Роза Аль-Намри інтригувала ще в кінці 2016 року, публікуючи свої фотографії у весільних нарядах. І ось, на минулих вихідних дівчина обмінялася шлюбними клятвами зі своїм коханим. До вівтаря Троянда йшла в мереживній сукні з легкими локонами і ніжним прикрасою на голові замість фати.

Хто став обранцем дівчини, поки невідомо. Цілком ймовірно, що ведуча вийшла заміж за якогось Єгора Окатова, якому вона присвячувала ніжні запису в коментарях під своїми фото. Приміром, під знімком Троянди у весільній сукні в примірювальній Єгор написав, що дуже чекає день весілля.

Зірка "Холостяка" Троянда Аль-Намри вийшла заміж

Зірка "Холостяка" Троянда Аль-Намри вийшла заміж

https://www.instagram.com/p/BPxQKfZAh_3/

 

До речі, у квітні 2015 року стало відомо, що Роза вийшла заміж за онука Ади Роговцевої Олексія Ткаченка. Проте з ним, по всій видимості, дівчина розлучилася. Поки шанувальники були впевнені у щасливому сімейному житті Троянди і Олексія, в її блозі стали з’являється ніжні знімки з невідомим молодим чоловіком Олександром Сивацким, але і він, найімовірніше, виявився просто хорошим другом. Залишається тільки здогадуватися, кому ж дівчина сказала «так» і віддала своє серце.

Зірка "Холостяка" Троянда Аль-Намри вийшла заміж

Фото: Instagram Роза Аль-Намри