Зірка «Орла і решки» Регіна Тодоренко знову «переплюнула» Волочкову

Регіна Тодоренко знову «переплюнула» Анастасію Волочкову. Шанувальники не в перший раз визнають гнучкість і розтяжку телеведучої «Орда і решки» значно кращими, ніж у відомої балерини.

«Холодна війна» Регіни Тодоренко і Анастасії Волочкової почалася після того, як балерина опублікувала в своєму Instagram колаж з фотографій. На першому знімку Волочкова сиділа на своєму знаменитому шпагаті, а на другому красувалася оголена Тодоренко з обкладинки свого «сольника». Балерина тонко натякнула на те, що вона набагато краще голої дівчини і її фотографії не вульгарні.

Після того, що сталося шанувальники раз у раз порівнюють Тодоренко з Волочкової. І виграє далеко не балерина. Нова фотографія ведучої «Орла і решки» викликала нову хвилю емоцій. Регіна Тодоренко опублікувала у своєму мікроблозі знімок на дошці для серфінгу. Родзинкою кадру стало те, що на ньому Тодоренко застигла в одній з асан йоги.

Шанувальники були захоплені незвичайної фотографією і залишили безліч компліментів. Деякі з передплатниць по-доброму позаздрили Тодоренко.