Наталія Іонова відверто розповіла про заборони чоловіка

Співачка Наталя Іонова, яка виступає під псевдонімом глюк’оzа, відома своєю тягою до відвертим вбранням. Часом образи дружини і матері двох дітей виходять настільки провокаційними, що навіть віддані шанувальники звинувачують її в надмірній відкритості! Багато хто дивуються, куди ж дивиться чоловік зірки Олександр Чистяков.

Нещодавно Наталя стала героїнею програми «Кіно у деталях з Федором Бондарчуком. В ефірі співачка,нарешті, відверто розповіла про заборони чоловіка. Як виявилося, у 2006 році зірку запросили знятися в картині«Любов у великому місті», де її героїні повинен був розвинутися бурхливий роман з персонажем Олексія Чадова.

«У кіно мені завжди було цікаво. Мене просто ніхто ніколи не кликав. Мене один раз покликали. Я тоді тільки вийшла заміж за Олександра Чистякова. Він прочитав сценарій,він як побачив, що там треба з Чадовим цілуватися, все! Це була трилогія, роль у якій дісталася не мені», — поділилася Наталя.

І тільки через майже 10 років Іонову знову покликали в кіно: на цей раз вона знялася в картині«Трансформер». Зірка зізнається, що дуже рада можливості здійснити свою мрію і спробувати себе в якості актриси.