Надія Мейхер вперше розповіла, від кого народила сина

Надія Мейхер відверто розповіла про свого коханого, від якого вона народила сина Ігоря. Співачка зізналася, що тоді навіть не думала про заміжжя.

В інтерв’ю передачі «Секрет на мільйон» з ведучою Лерою Кудрявцевою Надія Мейхер відверто розповіла про своє особисте життя на початку кар’єри, рассекретив батька 14-річного сина Ігоря. Так, чи не вперше артистка зізналася, що народила сина від якогось Олександр Ліщенко, з яким познайомилася на вулиці.

«Батька Ігоря звуть Олександр Ліщенко. Ми познайомилися з ним на вулиці. Він займався якоюсь підприємницькою діяльністю. Однак про подробиці роботи ніколи не говорив. Завжди мене від всього цього захищав. Не пам’ятаю, як він мене спочатку всім уявляв, але через деякий час казав: «Це моя дружина». Насправді про те, що ми коли-небудь одружимося, навіть не замислювалася. Я в принципі не вважала для себе обов’язковим виходити заміж. Народила я від нього, тому що хотіла дитину. Це був мій вибір. Але я все одно відчувала, що, напевно, ці відносини ненадовго. Олександр не був моєю долею. Він не був тією людиною, з яким я могла б зв’язати своє життя», – поділилася Надія.

https://youtu.be/gs-ix68aekE

Син Надії Мейхер – Ігор зізнався, що з батьком бачиться вкрай рідко і йому б хотілося проводити з ним більше часу.

Фото: Instagram Наежды Мейхер