«Не ідеальна я»: Анна Седокова про свій целюліт, помилки і невмінні збирати гроші

Співачка Анна Сєдокова завжди намагається бути відвертою зі своїми шанувальниками. Артистка часто публікує сімейні кадри з доньками і відверто на різні теми.

Фанати вдячні Ганні за те, що вона дуже чесна з ними, проте є і ті, хто так і норовить знайти якийсь недолік чи звинуватити Анну в фотошопі своїх знімків.

 


Так після кількох негативних коментарів 34-річна Седокова зважилася на ще більше одкровення. Співачка опублікувала пост, де зізналася, що зовсім не вважає себе ідеальною і,найголовніше, вже не хоче їй здаватися.

 


«Прочитавши кілька негативних коментів під попереднім відео, я повісивши ніс, набрала одному. Сказала, що мені страшно, що боюся завтра, боюся таких коментарів, що вони досі мене ранять. Він відповів — може пора бути справжньою і не боятися? — А як же картинка ідеальної жінки, яку всі хочуть бачити, адже це точно не я? І тут прозвучала фраза — Аня, за весь час нашого знайомства,жоден з людей не сказав мені, що ти ідеальна! Значить виходить, весь цей час, всі ці роки я так старанно намагалася бути такою супержінкою, а виявилося ніхто цього так і не помітив?! А ті, хто любив, робив це зовсім не за цим. Так що я, мабуть, буду закінчувати» — почала своє визнання Ганна.

 


Мама двох доньок розповіла, що насправді дуже розсіяна і часто запізнюється з донькою в садок, а також у неї, втім, як і у багатьох є свої недоліки, і їх виявилося чимало:

«Не ідеальна я… У мене постійний і приголомшливо прекрасний пі… єц в особистому житті! Я лаюся як бачите, іноді навіть на концертах, у мене є целюліт і велика груди, яка на фотках завжди десь вилізе і виявиться занадто вульгарною. Я постійно поспішаю і пишу з помилками. У моїх дітей різні прізвища і немає жодного шансу, що у наступну дитину буде схожа! У мене постійний творчий безлад і вітер в голові, я абсолютно не вмію рахувати гроші і відкладати на майбутнє», — зізналася вона.

 


А ще Ганна розповіла, що більше не хоче здаватися ідеальною:

«Моя старша дочка вважає, що я співаю нудні пісні і я постійно запізнююсь з молодшою в садок. На дорогах все купини мої, в магазині я завжди купую гору непотрібного мотлоху і я все ніяк не можу перебрати речі, які не ношу вже два роки. І ремонт не можу в одній кімнаті доробити вже рік… І це тільки початок. Я ніколи не вважала себе ідеальною, але дуже старалася їй бути. Можна я більше не буду?», — пише співачка.

 


До речі, у грудні минулого року з’явилася інформація, що Анна Седокова знаходиться на п’ятому місяці вагітності. Портал life.ru повідомив, що співачка чекає дитину від свого бойфренда, якого вона старанно приховує.

 


Також багато хто помітив, що останнім часом Седокова публікує в Instagram архівні знімки або фото, зроблені по пояс. Невже зірка дійсно чекає третю дитину?