Наталя Водянова розповіла, чому розлучилася з британським лордом

Наталія Водянова і Джастін Портман офіційно розлучилися в 2011 році. Ні 10 років шлюбу, ні троє дітей не змогли врятувати сім’ю супермоделі і англійського лорда.

Наталя і Джастін

Наталя і Джастін

 


Зараз Наталя щаслива в цивільному шлюбі з французьким мільярдером Антуаном Арно, від якого вона народила двох синів.

Наталя і Антуан

Наталя і Антуан

 


Про причини розлучення Водянова і Портман воліли мовчати. Однак у 2015 році британський аристократ зробив несподіване зізнання в Facebook. За словами Джастіна, у шлюбі він відчував, що Наталя його соромиться, так як він не вписувався в її гламурне життя. Втіха аристократ знаходив в алкоголі.

Наталя і Джастін

Наталя і Джастін

 


У своєму повідомленні Джастін також натякнув, що Наталя, перебуваючи ще в шлюбі,зраджувала йому, але тоді вони обидва робили все, щоб зберегти сім’ю заради дітей.

 


Нещодавно Водянова дала інтерв’ю виданню Porter. Модель розповіла свою версію розставання з Портманом. «Я була мамою-квочкою, а він мало цікавився життям дітей. Джастін обожнював їх, але він не з тих батьків, які спокутують дитини або простежать за тим, щоб всі погуляли. Зрештою, він переважив усі обов’язки на мене, і це ізолювало його від нас, бо в родині потрібно переживати всі ці прекрасні моменти разом», — поділилася Наталя.

 


Пояснила Водянова і те, чому не поспішає виходити заміж за Антуана Арно: «Я і так відчуваю, що ми одружені. А якщо все так добре — навіщо щось міняти? Штамп у паспорті точно не зробить наші стосунки краще».