Аліна Гросу зізналася, чи робила вона собі пластику обличчя

Експерти краси прокоментували зовнішність Аліни Гросу в програмі Ранок з Україною на телеканалі Україна.

Фахівці сфери краси висловилися журналістам програми» Ранок з Україною на телеканалі Україна з приводу можливої пластики обличчя співачки Аліни Гросу.

Чутки про те, що популярна 21-річна українська виконавиця користувалася послугами пластичних хірургів, не вщухають вже більше року.

Ексклюзивно для каналу Україна пластичний хірург і професійний візажист зробили детальний аналіз зовнішності артистки. За словами хірурга Дениса Юрченка, дівчатам у молодому віці властиво змінюватися, але не так кардинально, як Аліна.

“Припускаю, що Аліна могла скористатися сучасної процедурою видалення грудок Біша (спеціальні жирові кульки в області щік, – прим. ред.) або збільшення виличної зони. Або і те, і інше. Також зараз модно робити ринопластику шляхом ін’єкцій. Думаю, цей варіант теж цілком міг бути обраний співачкою для зміни форми носа“, – зазначив хірург.

Фото з соцмережі Аліни
Фото з соцмережі Аліни

Візажист Ганна Галимзянова також переконана, що Аліна Гросу навряд чи могла так кардинально змінитися тільки завдяки правильному якісного макіяжу. Фахівець сфери краси розповіла, що за допомогою косметики можна підкоригувати проблемні зони обличчя, але дива вона не здатна.

Косметика допоможе прибрати довжину носа, зробити його менш широким, але ніздрі, наприклад, змінити ніяк не можна, при цьому використовуючи тільки косметичні засоби“, – впевнена візажист Ганна.

Аліна всі чутки про свою пластику спростовує і переконує прихильників у тому, що вся справа у вдалому макіяжі. За словами зірки, вона не зверталася до пластичних хірургів. Але, порівнюючи сучасне фото Аліни Гросу та річної давності, словами артистки складно повірити.

“Хто б і що не говорив, пластику я не вітаю. Я ніколи, напевно, на це не наважуся. Вся справа в макіяжі. Я завжди намагалася стежити за своєю вагою – ходити в спортзал, правильно харчуватися. Завдяки цьому щоки зменшилися, а щодо губ, носа, вилиць, то тут я нічого не міняла“, – прокоментувала каналу Україна Аліна Гросу.