Лоліта Мілявська подякувала пластичному хірургу за своє «нове» обличчя

Лоліта Мілявська, дійсно, жінка без комплексів. Артистка без збентеження публікує фотографії без косметики і ретуші, а також відкрито говорить про те, що має намір звернутися до пластичного хірурга. У новорічні свята 53-річна співачка розповіла, що хоче зробити лазерну шліфовку особи, щоб позбутися від дефектів шкіри і продовжити молодість.

 


Судячи з усього, Лоліта виконала бажання. 9 лютого Мілявська продемонструвала результат процедури і подякувала за своє «нове» обличчя хірурга. Співачка похвалилася оновленої зачіскою — зірка наростила довгі пасма. «До особи, яка підправив мій друг і чудовий хірург Андрій Іскорнєв потрібні були нові точно!)» — написала в Instagram Лоліта (Орфографія і пунктуація тут і далі-авторські. — Прим. ред.).

 


Передплатники оцінили перетворення Мілявської: «Чудово виглядаєте, давно потрібно було зробити пластику, щоб відповідати чоловікові. Вийшло дуже круто, карколомно!», «Мені і без пластики ви дуже подобалися, але зараз ще більше, супер, молодчинка.», «Молодець,Лоліта! Не жеманничает і не приховує, що скористалася послугами пластичного хірурга».