Сама скромність: Памела Андерсон на зйомках ток-шоу в Лондоні

49-річна Памела Андерсон ( Pamela Anderson) останнім часом сильно змінилася. Крім зовнішності , зірка « Рятувальників Малібу» вирішила змінити і свій гардероб. Тепер Памела віддає перевагу більш скромні вбрання , без глибоких вирізів і декольте.

Памела Андерсон

Памела Андерсон
Fotodom / Rex Features


А недавно папараці сфотографували зірку в день зйомок ток-шоу британського каналу ITV Loose Women. Блондинка прийшла на програму в досить скромному вигляді: Памела вибрала сіру сукню трохи вище коліна ,поверх накинула пальто в тон сукні , образ завершували човники і класична чорна сумка. Причому макіяжу на обличчі артистки практично не було , лише тон , блиск на губах і — сяюча посмішка.

Fotodom / Rex Features


До речі , посмішка останнім часом не сходить з лиця Памели. А все тому , що , за чутками , у зірки роман з 45-річним засновником WikiLeaks Джуліаном Ассанжом. Однак нові відносини Андерсон поки вважає за краще приховувати і ніяк не коментує.

Fotodom / Rex Features


Нещодавно дизайнер Вів’єн Вествуд запросила Памелу стати обличчям нової колекції бренду Vivienne Westwood. Памела в незвичних образах постала на тлі скелястих гір ,пагорбів і величезних каменів. Треба відзначити , що в  облягаючому злитому купальнику Андерсон виглядала просто розкішно.