Анна Седокова пояснила, чому до останнього приховувала третю вагітність

Анна Сєдокова розповіла про швидке поповнення в родині, будучи на останніх місяцях вагітності. Співачка зізналася, що таким чином намагався уникнути нерозуміння.

Новина про третин вагітності Анни Сєдокової стала повною несподіванкою як для ЗМІ, так і для її шанувальників. Протягом декількох місяців співачка вміло приховувала зміни у своїй фігурі і майбутнє народження малюка. І будучи на останніх місяцях вагітності, Ганна зважилася на одкровення.

Пізніше артистка зізналася, що своїм мовчанням вона намагалася уникнути нерозуміння в свою сторону.

«Нестерпний бос або гормональне. Якою бачать вагітну жінку 99 відсотків людей або чому я не сказала раніше. Бо кожне твоє зауваження по справі розглядається як психічний розлад. Добре, що мої не такі. Знають, що зі мною завжди не просто», — написала Анна під відео, знятим на роботі.

https://www.instagram.com/p/BQV5aQrBZ4f/

 

Відразу після новини в коментарях Сєдокової з’явилося безліч питань про те, хто ж є батьком майбутньої дитини. Однак відповідати на них Ганна не поспішає, більш того, її ображають такі питання.

«Невже деякі люди настільки втратили почуття такту і порядності, заглянути в труси іншій людині тепер є нормою? — початку співачка. — Як можна, заходячи до мене на сторінку, в коментарях писати гидоти? Чи так просто обговорювати, хто батько дитини. Невже не ясно, що вони зараз не свою картоплю з капустою в городі обговорюють, а життя людини? Що я жива, зараз особливо вразлива.Що я така ж людина з емоціями та почуттями, що читаю все це, хвилююся, переживаю. Маленьке Янголятко просто вибрав мене. Я дуже щаслива і буду, як тигриця, оберігати цей вибір».

Фото: Instagram Анни Сєдокової