Колишня няня дочки Алли Пугачової розповіла про життя в замку співачки

Алла Пугачова і Максим Галкін обожнюють своїх спадкоємців — двійнятам Лізі і Гаррі. Зіркові батьки забезпечують малюків усім необхідним, у кожного навіть власна няня. Так, Валентина Юдіна два роки працювала на Пугачову, доглядаючи за донькою співачки. Жінка ставилася до маленької Лізи як до власної дитини, однак нещодавно вона все ж вирішила покинути замок і зайнятися улюбленим хобі — дизайном одягу.

instagram.com

В інтерв’ю «Комсомольській правді» Юдіна розповіла, що Ліза дуже слухняна дівчинка, спокійна і некапризная. «З донькою Алли Борисівни я була з самого першого дня. Пам’ятаю, як крихітних двійнят привезли з пологового будинку. Красиву форму гувернанток для нас пошив стиліст Алли Борисівни Алішер… Мене взяли нянею з постійним проживанням у будинку: 24 години на добу. Коли діти маленькі, за ними потрібне око та око. Хоча з Лізою мені пощастило. Вона практично не шалила, з ранку давала мені висипатися. Деякі діти встають о 6 ранку, а Ліза зазвичай прокидається до 9», — розповіла Валентина.

https://www.instagram.com/p/BPzz75rlsgQ/

За словами Юдіної, Алла і Максим були з нею добрі і робили все, щоб їй було комфортно. «Вони з повагою ставляться до людей, які в них працюють», — додала жінка.

instagram.com/alla_orfey


Виховуючи дочку артистки, няня відчувала велику відповідальність і іноді боялася зробити щось не так. Коли настав час прощатися зі своєю підопічною, Валентина не змогла стримати емоцій. «Я плакала, прощаючись з Лізою. Ця чудова, розумна дівчинка принесла мені багато позитивних емоцій. Досі сумую за нею», — уклала Юдіна.