Скарлетт Йоханссон відверто розповіла про причини розлучення з другим чоловіком

В кінці січня в західних ЗМІ з’явилася інформація про те, що 32-річна Скарлетт Йоханссон(Scarlett Johansson) розлучилася зі своїм другим чоловіком, 33-річним французьким журналістом Роменом Дориаком. Як відомо, ініціатором розриву стала сама актриса.

Fotodom / Rex Features

Fotodom / Rex Features


Громадськість сумнівалася в розриві зіркової пари, але недавнє інтерв’ю Скарлетт Йоханссон eonline.com прояснило ситуацію. Скарлетт підтвердила розрив і розповіла, що не готова до моногамії: «Взагалі-то, я знаходжу саму ідею шлюбу дуже романтичною. Але біда в тому, що я не відчуваю себе схильної до моногамії. Більше того, я не думаю, що обмежуватися лише одним партнером природно для людини. Щоб зберігати такий статус, потрібно багато і наполегливо працювати над собою!»

Fotodom / Rex Features

Fotodom / Rex Features


Скарлетт заявила, що шлюб — це, передусім, договір, який кардинально змінює відносини. «Адже в шлюбі головне — це відповідальність, зобов’язання», — заявила актриса. Звичайно,поява дитини сильно вплинуло на настрої Йоханссон. «Вагітність, пологи та виховання дочки викликали в мені найглибші емоції, що я відчувала за все моє життя!» — розповіла актриса. Відомо, що подружжя розлучилося ще влітку, але зберегли добрі стосунки. Ромен і Скарлетт збираються переїхати в Америку, щоб разом доглядати за донькою, там же вони хочуть відправити дитину Роуз в дитячий сад.

Fotodom / Rex Features

Fotodom / Rex Features


Вже з’явилася інформація, що розводити подружжя буде відомий адвокат Лору Вассер, яка,до речі, займається справою Анджеліни Джолі. Раніше Вассер вже розводила Скарлетт з актором Райаном Рейнольдсом у 2010 році. Пара пробула разом три роки.

Fotodom / Rex Features

Fotodom / Rex Features


Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон і Ромен Дориак стали зустрічатися в 2012 році, і вже менше ніж через рік пара оголосила про заручини. У 2014 році закохані таємно одружилися,незабаром після народження дочки Роуз Дороті.