Старша дочка Демі Мур і Брюса Вілліса в гонитві за красою повернула не туди

Старша донька Демі Мур (Demi Moore) і Брюса Вілліса (Bruce Willis) Румер з самого дитинства була незадоволена своєю зовнішністю. У школі дівчина комплексувала з приводу своїх зовнішніх даних, особливо масивною щелепи, яка дісталася їй від її зоряного батька.

Румер з батьком Брюсом Віллісом

Румер з батьком Брюсом Віллісом

Fotodom / Rex Features


Румер зізнавалася, що багато років мріяла про пластичну операцію, і ось, як тільки настав повноліття, дівчина одразу ж вирушила змінювати себе в кращу сторону.

Fotodom / Rex Features


Румер лягла під ніж хірурга, щоб виправити щелепу, зробити більш м’який підборіддя і гарний овал обличчя. Раніше в одному з інтерв’ю вона зізналася, що дуже задоволена результатом і більше не буде вдаватися до пластики.
Однак своє слово вона так і не дотримала, адже досконалості немає межі. Румер взялася за губи, але на цьому не зупинилася і вирішила додати ще більше обсягу.

Fotodom / Rex Features


Судячи з останніх кадрів, Румер знову зробила ін’єкції. Багато відзначили, що дівчина перестала бути схожою на себе.

Fotodom / Rex Features


Крім операцій Румер також любить змінювати свої образи — вона вже вибирала рудий колір волосся, шоколадний, а також була блондинкою.

Румер з мамою Демі Мур, 2012 рік

Румер з мамою Демі Мур, 2012 рік

Fotodom / Rex Features


Сподіваємося, що зіркова мама Румер Демі Мур зупинить доньку від подальших безглуздих перетворень, адже сама актриса в свої 54 роки виглядає значно молодше і дуже природно.