Стрижка каре: 5 модних трендів 2017 (фото)

Стрижка каре 2017 — це щось абсолютно унікальне. Поєднання класичних ліній з модними рваними кінчиками і градуйованими пасмами справляє незабутнє враження і в той же час виглядає досить скромно і акуратно. Навіть трендовая взлохмаченность і недбалість не здатні зруйнувати традиційну форму каре.
Наступного року до найбільш актуальної техніки виконання цієї стрижки відноситимуться:

Асиметрія

Уперше асиметричне каре було продемонстроване Вікторією Бекхэм, і відтоді цей варіант популярної стрижки не виходить з моди. Краї у такого каре підстригаються асиметрично, при цьому асиметрія може бути як глибокою, так і ледве помітною. Як правило, довші пасма розташовуються справа, а короткі — ліворуч, хоча можливі і інші варіанти. Якщо волосся від природи злегка в’ється, то їх доведеться щодня випрямляти, оскільки на кучерявих локонах асиметрія виглядає не занадто ефектно.

 

 

Градуювання

Одна з найпопулярнішої техніки 2017 року. Градуйоване каре створюється дуже просто: на потилиці волосся підстригається коротко, а в передній частині голови пасма залишаються досить довгими. Потім акуратно вистригають «пір’їнки», внаслідок чого виходить злегка недбала, надзвичайно модна і дуже незвичайна зачіска. Краще всього вона виглядає на представницях прекрасної статі з прямокутною особою: пом’якшує незграбні риси і робить образ більше жіночним. Градуювання може бути виконане як на прямих, так і на в’юнкому волоссі.

 

Дабл-каре

Створюється за таким же принципом, як і градуйоване, проте основна відмінність в тому, що в цьому різновиді каре видно два основні шари волосся, пасма в яких зазвичай додатково градуюються або ж филируются. Незважаючи на свою незвичність і актуальність в 2017 році, підійде така стрижка далеко не кожній представниці прекрасної статі, оскільки правильне укладання дабл-каре вимагає не лише часу, але і певних навичок роботи з цим видом зачіски.
Непогано виглядає подвійне каре на тонкому волоссі, надаючи локонам об’єм і додаткову пишноту. А ось густе волосся вимагає глибокою филировки, інакше стрижка не триматиме потрібну форму, та і укладати її буде складне.

 

Каре з поголеною потилицею

Як і модний боб, актуальне каре в 2017 році теж може бути «на ніжці». Саме так називають трендовый варіант стрижки, при створенні якого потилиця виголюється або просто коротко підстригається. Найбільш ефектне каре з поголеною потилицею виглядає на прямому волоссі, оскільки власницям в’юнких локонів практично неможливо укласти таку стрижку правильно. Не рекомендують модні стилісти каре «на ніжці» і пані, схильним до повноти, оскільки занадто високо відкривається неідеальна в даному випадку шия, та і загальні пропорції фігури візуально здаються порушеними через специфічну форму зачіски.

 

Чіткі контури

Відмінна стрижка для власниць прямого волосся. Відрізняється наявністю характерного густого зрізу і геометрично-чіткою формою. Чудово виглядає  і на бізнес-леді, і на світських тусовшицах, і на любительках відв’язних вечірок. Варіантів чіткого каре існує дуже багато і вони далеко не завжди відповідають класичному трактуванню цієї стрижки.