Анджеліна Джолі вперше публічно прокоментувала розлучення з Бредом Піттом

Анджеліна Джолі (Angelina Jolie) знаходиться в Камбоджі, куди разом з дітьми приїхала представити свою нову картину «Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі».

Саме там Анджеліна зважилася на одкровення і прокоментувала розлучення з Бредом Піттом в інтерв’ю BBC. За словами актриси, це був дуже непростий час для всієї її сім’ї. «Не хочу багато про це говорити. Досить сказати, що це було дуже важкий час. Але ми — сім’я і завжди нею будемо. Ми переживемо це і, сподіваюся, будемо ще більш сильною сім’єю», — зізналася Ріанна.

Анджеліна Джолі під час інтерв'ю

Анджеліна Джолі під час інтерв’ю


Також Енджі додала, що зараз вона повністю занурена у виховання і турботу про шістьох дітей: 15-річному Мэддоксе, 13-річний Пакс, 11-річної Захарі, десятирічної Шайло і восьмирічних близнюках Нокс і Вів’єн.

«У багатьох людей трапляються такі ситуації. Це нелегко для всієї родини. Тому я думаю насамперед про дітей… наших дітей… моє завдання зараз — допомогти їм пройти через все це. Я сподіваюся, що труднощі тільки зблизять нас», — заявила актриса.

Анджеліна Джолі під час інтерв'ю

Анджеліна Джолі під час інтерв’ю


На питання, як вона бачить себе через п’ять років, Анджеліна розповіла, що хотіла б подорожувати по світу. Актриса впевнена, що її діти роз’їдуться по різних країнах: «Мрію, щоб вони були щасливі і займалися цікавими речами — думаю, в різних частинах світу. І звичайно, я буду підтримувати їх».

Анджеліна Джолі виступила в якості режисера і продюсера фільму «Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі», знятому за мотивами мемуарів Лунг Ангэ.

У документальній картині розповідається про долю дівчинки, якій дивом вдалося вижити під час терору червоних кхмерів у Камбоджі. До речі, старший син Меддокс, який народився в Камбоджі, брав активну участь в зйомках фільму.

Анджеліна Джолі з дітьми в Камбоджі

Анджеліна Джолі з дітьми в Камбоджі

East News


До речі, це перший офіційний вихід актриси після розлучення. Раніше Джолі довгий час не з’являлася на публіці.