Кайлі Дженнер зізналася, що із-за соціальних мереж була одержима ін’єкціями

19-річна Кайлі Дженнер (Kylie Jenner), молодша сестра з сімейства Кардашьян, взяла участь у фотосесії для порталу Violet Grey, де постала в сексуальних образах.

Кайлі також дала відверте інтерв’ю порталу, де зізналася у своїй одержимості з приводу зовнішності, в занадто часті походи до косметолога і процедурах щодо збільшення губ.

instagram.com/kyliejenner/


До речі, мама Кайлі Кріс Дженнер розповіла, що вона була дуже маленькою і толком не розуміла, як хоче виглядати в підсумку.

«Я була одержима своїми губами. Я завжди хотіла, щоб вони виглядали більше, це було ще до того, як я почала робити ін’єкції», — зізналася Оксана.

instagram.com/kyliejenner/


Як відомо, Дженнер-молодша нещодавно відкрила свій власний магазин в Нью-Йорку, де продається косметика, зокрема губні помади, тіні, а також всілякі аксесуари під брендом Kylie.

«Я завжди знала, що хочу створити власну лінію помад. Я сказала: „Нам потрібна марка Kylie Lip Kit“, — так я завжди хотіла назвати свій бренд, — говорить Кайлі. — Зазвичай, коли дівчата фарбують губи, то використовують олівець і помаду, але вони практично ніколи не збігаються за кольором. Тому я просто створила ідентичні кольору двох продуктів, цього я завжди хотіла».