Курс на весну: 10 супермодних бомберів 2017 року

Бомбер — must have наступаючого сезону. Атласний , стьобаний або oversize — найстильніші моделі шукай в нашій в добірці.

Укорочена стьобана куртка на блискавці з гумкою внизу вироби , а також на манжетах і комірі — за цими характерними ознаками ми розуміємо , що перед нами бомбер , який в минулому служив екіпіровкою льотчикам ВПС США за часів Другої Світової війни. Звідси і назва Bomber Jacket — в перекладі з англійської означає « пілотна куртка». До слова , виключно військовою формою бомбер залишався недовго , і вже в 60-х роках минулого століття перекочував в гардероби тодішніх модниць і до сих пір залишається на піку популярності.

Zoe Karssen / Lamoda.ru, 23 640 руб. c урахуванням знижки

Zara, 5 599 руб.

GAP, 12 600 руб.

Для нашого комфорту цієї весни бренди представили спеціальні моделі , які можна назвати не інакше як синтез бомбера і парки: довжина нижче стегон і накладні кишені — від парки , а гумки на комірі і манжетах — від пілотної куртки.

Patrizia Pepe / Lamoda.ru, 23 899 руб.

Але і про полегшені моделі дизайнери не забули. Шовк , вельвет , денім або бавовна — бомбери з таких матеріалів стануть стильною альтернативою звичним жакетам в офіс , якщо , звичайно , дозволяє дрес-код.

O'Stin, 3 499 руб.

Mango, 4 499руб.

Uniqlo, 3999.00 руб.

Banana Republic, 12 600 руб.

До речі , бомбер з квітковим принтом або написами на спині — головний хіт сезону весна-літо 2017 , запросто подружиться з джинсами або спідницею А-силуету , футболками та спортивними костюмами. Додаткові образ кросівками — і вирушай на прогулянку. А на вечір зіграй на контрастах — віддай перевагу сукні-комбінації в поєднанні з пілотної курткою , яку можна накинути на плечі , пом’якшивши тим самим зайву відвертість наряду.

ASOS, 5 384,60 руб.

M & S, 5 520 руб.