Розповніла Дрю Беррімор знову розчарувала шанувальників пляжним знімком

41-річна Дрю Беррімор ( Drew Barrymore) останнім часом не радує своїх шанувальників. Нещодавно в Мережу знову потрапили знімки колись гарячого « ангела Чарлі» — вона розповніла і помітно постаріла.

Legion Media

Legion Media


Папарацці зняли зірку на пляжі до Мексики , куди вона вирушила разом зі своїми друзями. Вона купалася в Тихому океані , а пізніше насолоджувалася келихом вина в пляжному кафе. Користувачі Мережі вже не раз порівнювали постарілу Дрю з бабусею і відзначали , що Дрю сильно себе запустила.

Legion Media

Legion Media


Дрю з’явилася на пляжі в плавальних шортах і сорочці. Вона всіляко намагалася приховати обвислі шкіру на животі. Дрю в декількох інтерв’ю запевняла журналістів , що схудла за останній час на 9 кілограмів , але по знімках цього не помітно.

Legion-Media

Legion-Media

Нагадаємо , раніше шанувальники припускали , що на Дрю Беррімор так погано позначився недавній розлучення з її третім чоловіком Уіллом Копельманом. Шлюб Дрю тривав лише 4 роки. Зі своїм тепер уже колишнім чоловіком Уіллом Копельманом Дрю Беррімор познайомилася в 2011 році , а вже в січні 2012 року він запропонував своїй обраниці стати його дружиною. Весілля пройшло в каліфорнійському особняку Беррімор. Виявилося , що заради коханої дівчина була готова змінити віру ( стати юдейкою), стати вегетаріанкою і зробити своє життя більш спокійною. У подружжя народилися дві дочки — Олів і Френкі Беррімор-Копельман. Причини розриву пари досі невідомі.