Ксенію Собчак розкритикували за домашнє фото без макіяжу і в халаті

Після народження сина Платона Ксенія Собчак на деякий час закинула роботу , а світські тусовки поміняла на тихі сімейні вечори. Однак зараз молода мама вже повернулася в лад і почала вести звичний спосіб життя.

 


Напередодні чергового відрядження Ксенія вирішила розслабитися в спа-салоні. У своєму Instagram Собчак опублікувала фото без макіяжу і в халаті. «Найкраще місце для того , щоб прийти в себе перед важкою відрядних тижнем», — підписала кадр телеведуча ( Орфографія і пунктуація тут і далі авторські. —  Прим. Ред .).

 


Багато передплатники відзначили , що навіть без косметики Ксенія виглядає прекрасно ,проте без їдких коментарів все ж не обійшлося: «З розумом не посперечаєшся , але краси немає; суцільне потворність. Так навіщо це виставляти? »,« Будь ласка , не потрібно фоток без мейк. Ксюша , ми зрозуміли , що із зовнішністю не пощастило , але навіщо постійно це викладати. апетит зіпсований ».

 


Нагадаємо , 18 лютого синові Ксенії Собчак і Максима Віторгана виповнилося три місяці . Телеведуча зізналася ,що до сих пір не може звикнути до того , що вона стала мамою. Раніше Собчак говорила про те , що народження сина повністю змінило її життя. За словами Ксенії ,Платон для неї — невичерпне джерело радості і впевненості в собі.