Ці 3 фрукта особливо корисно їсти на ніч — на ранок ви відчуєте прилив нових сил

Розкриємо ще одну таємницю, що дозволяє ефективно і швидко відновити сили, зменшити біль у спині після інтенсивного тренування. Для цього знадобиться всього 3 фрукта.

Секрети додавання сил і зменшення навантаження на м’язи і хребет збереглися з давніх часів. Розкрити їх вдалося тренерам спортсменам і самим олімпійцям. З тих пір вони передаються з покоління в покоління. Сьогодні ми розкриємо ще одну таємницю, що дозволяє ефективно і швидко відновити сили, зменшити біль у спині після інтенсивного тренування. Для цього знадобиться всього 3 фрукта.

Для того щоб щоранку прокидатися повними сил і енергії досить щодня перед сном вживати суміш з трьох інгредієнтів: чорносливу, кураги і інжиру. Тривалість курсу становить 1.5 місяці.

Оптимальне співвідношення пропорцій:

  • 5 штук. кураги;
  • 1 великий інжир;
  • 1 шт. чорносливу (обов’язково в’яленого!).

У чому ж секрет цієї вітамінної суміші? Всі ці висушені фрукти містять речовини, що сприяють відновленню тканин м’яких міжхребцевих дисків. Регулярне вживання продуктів дозволить поліпшити гнучкість і стійкість хребта без необхідності проведення мануальної корекції.

Зверніть увагу, окремо дані інгредієнти не мають такої сили, як в комплексі. Тільки при їх правильної пропорційної компонуванні можна отримати чудовий результат. При цьому магічний вплив фруктова суміш надає і на чоловічу статеву силу, і на жіноче лібідо.

У чому сила кожного фрукта

3 секретних фрукта на ніч відновлять хребет і додадуть сил

Інжир

Це найбільш древня культурна рослина, вживання якого дозволяє вилікувати всі хвороби старості. У наш час фрукт використовується як профілактичний засіб проти онкологічних захворювань. Він також покращує діяльність щитовидної залози. Важливо пам’ятати, в інжир міститься до 70% цукру, тому діабетикам фрукт протипоказаний.

3 секретних фрукта на ніч відновлять хребет і додадуть сил

Курага

Сушений абрикос — незмінний нормалізатор діяльності серцево-судинної системи. У урюк міститься безліч K, P, Fe, Ca, вітаміну B5 і каротину.

3 секретних фрукта на ніч відновлять хребет і додадуть сил

Чорнослив

Настій із сушених слив надзвичайно корисний для нирок, печінки. Він ефективний при ревматичних захворюваннях і атеросклерозі. Завдяки високому вмісту вітаміну K, чорнослив зміцнює стінки судин, нормалізує роботу серцевого м’яза, нервової системи.

Навіть якщо ви не займаєтеся професійним спортом, рідко відвідуєте тренажерний зал, ця чудодійна суміш сприятливо позначиться на вашому самопочутті. Випробуйте її на собі, а результатами поділіться з нами!