Як вони це їдять? Раціон зірок, який може тебе шокувати

Багаті і знамениті , вони можуть собі дозволити кращі ресторани в світі , але замість делікатесів вважають за краще їсти ось Це.

Анджеліна Джолі

Таргани і личинки бджіл стали частиною меню Енджі після того , як вона спробувала ці страви в Камбоджі , де вони вважаються основним джерелом білка.

Ферджі

Дві столові ложки яблучного оцту — це щоденний полуденок Ферджі. Співачка переконана , що це допомагає організму виводити токсини і захищає печінку.

Петра Немкова

Модель становить свій раціон з трьох продуктів: риба , морква і помідори. Більше нічого!Петра впевнена , що ці три компоненти містять всі необхідні речовини , а приготувати з них можна більше сотні різних страв.

Мерайя Кері

У Мераї є один універсальний критерій для вибору їжі: вона повинна бути фіолетового. Все інше співачка вважає неїстівним. Співачка переконана , що фрукти та овочі ,пофарбовані в пурпурно-фіолетові тони , містять особливі речовини — антоціани , яким приписуються унікальні зцілюють і очищаючі властивості. Фактично зірка їсть баклажани , червону капусту , червону квасолю , буряки ,базилік , чорнослив і підходять за кольором ягоди.

Різ Уізерспун

Різ їсть виключно дитяче харчування: протертий шпинат , яблучне пюре , розчинні каші — все це , зрозуміло , без солі і цукру. Ходять чутки , що аналогічним чином харчується леді Гага.

Елізабет Херлі

Замість чаю , кави і води Ліз випиває в день до двох літрів соку крес-салату. Навіть не пробуй!

Пенелопа Крус

Ризикуючи накликати на себе гнів всіх тих, що худнуть Миру , Пе зізналася , що жоден її день не обходиться без тарілки смаженої рису в достатній кількості масла або макаронів. Готувати обидва страви вона вважає за краще самостійно.

Дженіфер Лопес

У повсякденному раціоні Джей Ло значаться M & M’s , Snickers , шоколадне печиво ,соняшникове насіння , картопляні чіпси зі сметаною і цибулею , сирні палички і крекери.

Патриція Каас

Велика французька співачка в повсякденний райдер обов’язково вписує … 6 банок пива.