Ксенія Собчак відверто розповіла, якими були її пологи

Ксенія Собчак вперше стала мамою в листопаді минулого року , але до цих пір зірка воліє ігнорувати наполегливі розпитування журналістів про сина. Однак , часом Ксенія може змінити гнів на милість і несподівано поділитися одкровеннями.

Так , на цей раз Ксенія летіла до сина в Москву після показу в Мілані і влаштувала прямий ефір в Instagram , щоб відповісти на запитання передплатників.

https://www.instagram.com/p/BQ2iAesByjz/

Вперше з моменту появи сина на світ вона відверто розповіла про Платона: «Мені здається ,що це зовсім така особиста історія … Син мене дуже радує. Ми з Максимом дуже щасливі батьки. Чудовий хлопець у нас росте , такий прям здоровань. І навіть на два дні поїхати від нього у відрядження дуже важко. Я весь час намагаюся , щоб він був зі мною. Я народжувала природним чином. Але , чесно кажучи , прокляла все на світі. Якось дуже було важко. Така була легка вагітність і дуже важкі пологи. Але , я відразу сказала лікарям — хлопців , якщо я буду кричати , що , мовляв , давайте мені кесарів , ви мені не робіть. Але , добре , що ця біль швидко забувається. І потім , я дуже рада , що це зробила сама. Я читала багато літератури на цю тему. І вірю в те , що дитина повинна пройти всі ці родові шляхи , тому що це дуже важливий момент в боротьбі за життя. Плюс психологи говорять про те , що діти , які народилися природним шляхом , більш витривалі і стресостійкі. Дитина , коли з’являється на світ , відчуває не менший біль , ніж жінка. І ось цей стрес , коли у нього стискається голова ,кістки під час «проходу» через родові шляхи , особливо через вузькі кістки тазу … Для нього це важке випробування. І коли він це проходить , то стає більш живучим і життєздатною. Мені здається , це дуже важливий момент , заради якого варто і постраждати , вряди-годи подумати не про себе ».

Шанувальники були приємно здивовані настільки чесним і докладним відповіддю Ксенії ,визнавши , що вона й справді — дуже відповідальна і хороша мама.