Блогери обговорюють вихід 63-річної Любові Успенської в «голом» платті

Королева шансону Любов Успенська днями відзначила свій 63-й день народження. Шанувальники зірки невпинно захоплюються постаттю і зовнішнім виглядом співачки. Багато здивовані тим , як співачці вдається зберігати молодість і красу. Артистка виглядає на 20 років молодше і має фігурою , якій можуть позаздрити багато молодих дівчат.

Нещодавно Любов в черговий раз вразила шанувальників стрункою фігурою: зірка прийшла на концерт в честь 8 березня в «голом» плаття! Прозоре вбрання підкреслювало всі вигини жіночної фігури артистки. Однак блогерів настільки відвертий наряд привів в подив.

https://www.instagram.com/p/BQ4z58Kh_Th/

Знімком Успенської в цьому образі поділилася в Instagram Наталія Іонова , опублікувавши спільне фото. «Спасибі за можливість мати такого друга як ти , Любов Успенська , це велике щастя! Тому що ти — це тайфун енергії , добра , позитиву , краси , жіночності! Все , про що ти говориш, — завжди дуже глибоке. А твої пісні пронизують серця і залишаються там назавжди! Нехай твоє життя все так само рясніє , іскрить і вибухає від яскравих і щасливих моментів! Я тебе люблю », — написала вона.

Але блогери почали обговорювати доцільність такого провокаційного наряду на сьомому десятку літ. А що думаєте з цього приводу ви?