Ольга Бузова налякала шанувальників випираючими ребрами

Після розлучення з Дмитром Тарасовим Ольга Бузова з головою поринула в кар’єру. 31-річна телеведуча не шкодує сил і робить все , щоб підкорити естраду. Зірка « Дому-2» випустила дві композиції — «Під звуки поцілунків» і «Звикаю», які миттєво стали хітами. Зараз Ольга працює над першим сольним альбомом.


Втім , навіть робота не допомагає Ользі заглушити біль від розлучення. У своїх останніх інтерв’ю телеведуча зізналася , що як і раніше переживає через те , що її шлюб не вдався.За словами Бузової , вона практично не спить і мало їсть. Зірка « Дому-2» вже не один раз опинялася під крапельницею.

instagram.com/buzova86


Нещодавно Ольга розповіла , що після чотирьох місяців перерви вона повернулася до спортивних тренувань і тепер готова « растряхівать накопичився жир». На сторінці Бузової знову стали з’являтися фотографії зі спортзалу. Ось тільки передплатники телеведучої так і не розгледіли у неї той самий жир , про який вона говорить.

instagram.com/buzova86


Навпаки , багато хто вважає , що Ольга дуже худа: «Одні кістки!», «Ребра стирчать , куди ще худнути?», «Ольга , щось зовсім висохла ти», «Худа просто жах», «Кістки вже видно (вбиваєш себе , вже страшно на твоє тіло дивитися »,« Оля , це що за прогресуюча втрата апетиту? ».