Кейт Мосс прийшла на вечірку друга в прозорій блузці без білизни

43-річна модель Кейт Мосс ( Kate Moss) звикла відчувати себе комфортно оголеною , бо це є необхідною частиною роботи манекенниці. Однак найчастіше Кейт вибирає відверті образи не тільки для фотосесій. Нещодавно вона відвідала вечірку на честь дня народження відомого стиліста Едварда Еннінфула. Папарацці http://www.ledis.top/ зняли модель на підході до ресторану Sumosan Twiga на заході Лондона.

EastNews

EastNews


Кейт з’явилася в досить скромному вбранні — вона вибрала чорний топ і леопардову куртку.Волосся Кейт прибрала в пучок і доповнила образ великими кільцями-сережками. Але при спалаху фотокамер виявилося , що наряд не так вже й простий , адже топ виявився прозорим і просвічував всі деталі: неозброєним оком було видно , що Кейт не наділа білизну.

EastNews

EastNews


Нагадаємо , нещодавно 43-річна Кейт Мосс знялася абсолютно голою і показала бездоганну фігуру для журналу W Magazine. Кейт розповіла репортерові журналу: «Моя мама говорила мені , що я не фотогенічна.Але наступні два роки я ходила по кастингах , поки все не вийшло. З самого початку все фотографи просили мене роздягнутися , але я так не люблю своє тіло. Я всього лише звикла відчувати себе комфортно оголеною ».

EastNews

EastNews