Тренди літа і осені 2017: заглядаємо в майбутнє

Перші ластівки вже мелькали у нас перед очима: зірки , як зазвичай , першими стали втілювати тренди майбутнього , з’являючись на червоних доріжках в незвичних образах. Однак тепер все офіційно: після Нью-Йоркського тижня моди ми і http://www.ledis.top/ можемо з упевненістю назвати найяскравіші тенденції не тільки літа , але і осені-2017.

«Кошлаті» пучки

Зі свого волосся або накладні , пучки відтепер не повинні бути гладкими , як у балерин ,швидше навпаки: чим хаотичнее стирчать рвані пасма з сплетення , тим модніше!

Вологий « котяче око»

Якщо до цих пір ми ретельно розтушовують сухі тіні , домагаючись ідеального злиття відтінків , то в цьому році все стає простіше: використовуємо кремові текстури з глянцевим ефектом!

Двошаровий манікюр

Нижнім шаром лак кладеться на всю поверхню нігтя , а верхній шар трохи відступає від країв.

Двоколірні губи

Макіяж губ слід за тенденціями манікюру: поєднання відтінків верхньої і нижньої губ або центру і куточків може бути як контрастним , так і близьким по тону.

Рожеві троянди

Рожеві тіні , рожеві губи , рожеві рум’яна , в загальному , переборщити неможливо! Єдина умова — використовувати самі бліді і нейтральні відтінки рожевого.

Оксамит

Відгримівши як fashion-тренда , оксамит стає невід’ємною частиною образу в якості аксесуару для волосся. Стрічки , обідки , шпильки — все оксамитове!

Тіні-гуаш

Недбало розмазані по століттях екстремально яскраві тіні з текстурою , що нагадує гуаш — найбільш зухвалий тренд , на який зважаться , на жаль , далеко не всі.