Тривожні чутки: Х’ю Джекман і Дебора-Лі Фернесс розлучаються після 20 років шлюбу

У Мережі з’явилася інформація про розлад в одній з найбільш міцних пар Голлівуду.Подейкують , що після 20 років шлюбу 48-річний Х’ю Джекман ( Hugh Jackman) і його 61-річна дружина Дебора-Лі Фернесс вирішили розлучитися.

Як попереджають джерела , у пари стався розлад на фоні кризи середнього віку актора. Х’ю став все більше часу проводити далеко від дружини. А коли Х’ю і Дебора-Лі знаходяться поруч більше двох тижнів , то їм стає нудно один з одним.

Х'ю Джекман і Дебора-Лі Фернесс

Х’ю Джекман і Дебора-Лі Фернесс

« Здається , з їх відносин пішла іскра. Зараз Х’ю спілкується з людьми набагато молодших за себе , а Дебора , навпаки , шукає задоволення в спокійному розміреному житті вже давно немолодої жінки. Вони стали занадто різними », — розповіло анонімне джерело.


До слова , чутки про проблеми в родині актора ходять вже не перший раз , проте Джекман кожен раз спростовував плітки , стверджуючи , що у них в сім’ї все гаразд.

Х'ю Джекман

Х’ю Джекман

Поки актор ніяких не прокоментував чутки про розлучення , але його офіційний представник заявив пресі , що у Х’ю і Дебори і на цей раз все прекрасно.

Х'ю Джекман з дружиною

Х’ю Джекман з дружиною

Також нещодавно Х’ю знову переніс курс лікування від раку шкіри. Актор зробив вже шосту операцію. Про це він повідомив в Instagram , де опублікував знімок з пов’язкою на носі ( у актора вражений ніс).

Нагадаємо , Х’ю і Дебора-Лі одружилися в 1996 році.Обраниця актора старша за нього на 13 років. Пара довгий час не могла зачати дитину , тому 2000 року вони всиновили малюка Оскара , а ще через п’ять років — дівчинку Аву Еліот. В інтерв’ю Хью називає дружину найкращою мамою на світі.