Вікторія Бекхем достроково перервала відпустку через події з чоловіком

Цього року зимові канікули у сімейства Вікторії Бекхем безумовно не задалися. Ще з одним членом їх маленького колективу, що складається з 6 чоловік, за час відпочинку трапилася прикра травма. У підсумку відпустку, задуманий, як час веселого відпочинку в горах Канади, ознаменувався вимушеним візитом до лікаря вже другого з Бекхемів. Про це повідомило інтернет-видання thesun.co.uk.

Цієї зими Бекхеми вирішили відпочити все разом на гірськолижному курорті Whistler. І спочатку все було чудово. Молодші діти і Вікторія хвацько каталися на гірських лижах, Бруклін виробляв лихі трюки на своєму сноуборді. А глава сімейства Девід — новачок, за його власним визнанням, на гірських схилах, почав освоювати непросту «науку» спуску з гірських схилів.

Але тиждень тому Брукліну не пощастило. Виконуючи один з трюків, він втратив рівновагу і впав, покотилися шкереберть вниз з гори. В результаті він був терміново доставлений в лікарню з гострим болем, і рентгенівський знімок показав, що у молодої людини зламана ключиця. На цьому його гірськолижні пригоди були, зрозуміло закінчені. А його залишився без вживання сноуборд вирішив задіяти тато Брукліна —  Девід Бекхем . Він вирішив, що вчитися кататися на цьому снаряді йому буде так само просто, як на гірських лижах.

На жаль, він помилився. І один з перших же уроків з освоєння сноуборду закінчився плачевно. Девід впав обличчям вниз і вибив собі передній зуб. Це, звичайно, не найважча травма. Але для Бекхема, який має безліч рекламних контрактів, де він виступає, як модель, «зіпсована» посмішка — велика неприємність. Тому сімейство вирішило достроково завершити свою відпустку. І як тільки вони повернулися додому, Девід відвідав свого дантиста, який допоміг йому закрити пролом в рівному ряду його зубів. Так що тепер Девід може знову повернутися до своєї роботи.