Виявлена ​​проста і надійна заміна Віагрі

Вчені визначили, що чоловікам подолати еректильну дісфункціію можна буде за допомогою екстракорпоральної ударно-хвильової терапії. Лікарі кажуть, що ЕУВТ може стати повноцінною заміною Віагрі.

Так вчені провели дослідження за участю 112 чоловіків, які не могли добитися ерекції без прийому лікарських препаратів. Учасники дослідження були розділені на дві групи: одні отримували плацебо, а інші п’ять разів на тиждень проходили сеанси ЕУВТ. 57% чоловіків з другої групи після закінчення курсу змогли відмовитися від прийому ліків.

Це вдалося лише 9% учасників, які отримували плацебо.

Вчені стверджують, що таке лікування практично не супроводжується побічними ефектами і підходить практично для кожного пацієнта. Дослідники пояснюють, що вплив звуковими хвилями сприяє зростанню кровоносних судин в статевому члені, однак механізм дії ЕУВТ поки до кінця не вивчений.

Ця методика ще не дозволена до застосування в багатьох країнах, але результати досліджень, проведених за участю пацієнтів, дійсно свідчать про те, що ЕУВТ ефективно бореться з еректильною дисфункцією.