Не впізнати: фотографії 38-річної Каті Чілі

Вона повернулась. Співачка Катя Чілі прийшла на кастинг шоу «Голос країни-7».

оловним сюрпризом нового епізоду шоу «Голос країни-7» стане поява на сцені легендарної української співачки Katya Chilly, якої не було на екранах більше 10 років.

«Я прийшла на проект« Голос країни », щоб співати.Мені цікаво, чи впізнають мій голос тренери. Моя пристрасть в давньому українському співі, — розповідає Katya Chilly. — У мене є відчуття, що «Голос країни» — це не конкурс, це можливість показати світу те, ким я є ».

Підтримати співачку за лаштунками проекту прийшов її 3-річний син Святозар.

Катя Чілі

«Перед тим як прийняти рішення, я відпрацювала до участі страх і гординю. Але я щаслива і вдячна і запрошую всіх дивитися в це воскресіння мій виступ по 1 + 1. Я дуже щаслива співати як учасник в «Голосі країни». Це мій золотарів, дарований Господом, — голос. Я рада його дарувати переважають у всіх аспектах, в яких мені запропонує простір. Це можливість співати для всієї країни. Для всіх, до кого я можу ніколи не доїхати з концертом. Я дійсно щаслива співати для всієї моєї батьківщини. Я вірю тільки любові. Я дозволяю поводитися тільки любові. І я знаю, що це правильно. Щаслива. Вдячна », — написала Катя на своїй сторінці в Facebook.

Катя Чілі

Боротьба між тренерами стає все сильніше, адже місць у командах — все менше, а свого виходу на сцену проекту за лаштунками все ще чекають безліч талановитих вокалістів. Найменша кількість місць залишилося у самого вимогливого тренера проекту Джамали . Всього у двох учасників є шанс потрапити в команду переможниці «Євробачення 2016» і кращої співачки країни за версією музичної премії Yuna-2017. Джамала не раз відзначала, що бере в свою команду тільки справжніх вокалістів, так як не сприймає фальші ні в житті, ні в професії.

«Я по образова¬нію не тільки оперна співачка, в моєму дипломі є і спеціа¬лізація« викладач ».Так що в «Голосі країни» я працюю за фахом. Ще мені завжди було приємно допомагати колле-гам радою, розповідати, до чого прийшла, що спіткала … За моїми плечима сім років музичної школи, п’ять років училища, п’ять років консерваторії. Але насправді навчання ніколи не закінчується. Вокалу учішь¬ся все життя, кожен день дізнаєшся що то інтерес¬ное. За складністю і витраченому на освіту часу музиканти схожі на лікарів, я вважаю. До того ж музика здатна зцілювати », — каже тренер.