Підпокрівельні плівки для вашого дому

Покрівля — це, мабуть, один з найбільш важливих елементів споруди, від якого залежить термін служби будівлі, її міцність і затишок усередині приміщення. Тому під час будівництва надзвичайно важливо дотримуватися технологій монтажу, рекомендованих виробниками покрівельних матеріалів. Горищні приміщення бувають двох видів: опалювальні мансарди і не утеплені холодні приміщення. Проектно-будівельні компанії європейських країн розробили цілий ряд рекомендацій, норм і стандартів укладання покрівлі, згідно з якими зараз працює більшість будівельних компаній, включаючи і компанію «А-Буд». Передові виробники покрівельних матеріалів рекомендують використовувати підпокрівельні мембрани, що позитивно позначається на терміні експлуатації покрівлі. Ми пропонуємо тільки якісні підпокрівельні плівки таких провідних виробників, як JUTA, MDM і Dorken. Більше інформації ви дізнаєтеся тут: http://a-bud.com.ua/podkrovelnye-plenki/

Підпокрівельна плівка для холодної покрівлі

Для облаштування холодного приміщення під покрівлею, як правило, використовується тільки одна підпокрівельна плівка: гідробар’єр (або його більш вдосконалений аналог — Євробарьер) або антиконденсат.

Гідробар’єр

паробар'єрГідробар’єр — це мікроперфорована плівка для гідроізоляції. Ця плівка досить міцна, оскільки її армують перлінковой ниткою. Це своєрідна «дихаюча» мембрана, яка зовсім не задержіват вільний водяна пара усередині будівлі, але в той же час захищає його від опадів і пилу. Плівка для гідроізоляції Гідробар’єр забезпечує всі необхідні умови для циркуляції водуха, що також необхідно для оптимального мікроклімату приміщення. Євробар’єр, будучи тришаровим, забезпечує підвищений захист утеплювача від пари, вологи і поривів вітру. Гідробар’єр ідеально підходить для укладання під покрівлю з таких матеріалів, як металочерепиця, шифер, оцинкована сталь і керамічна черепиця. Евробарьер може застосовуватися при монтажі будь-яких видів покрівлі.