Красень на мільйон: Леонардо Ді Капріо витратив на догляд за бровами $ 2000

Церемонія вручення премії « Оскар» по праву вважається головним заходом світової кіноіндустрії. Зірки , які беруть в ній участь , починають б’юті-підготовку задовго до заходу ,щоб на червоній доріжці виглядати на всі сто. Леонардо Ді Капріо ( Leonardo DiCaprio) не виняток.

EastNews

EastNews


Давно відомо , що актор схиблений на своїй зовнішності. Ось і перед церемонією , на якій він мав оголосити кращу актрису року , Леонардо вирішив ґрунтовно попрацювати над собою: красавчик витратив кругленьку суму на косметичні та розслаблюючі процедури.

EastNews

EastNews


Але найбільше шанувальників здивувала новина про те , скільки Леонардо витратив на корекцію брів. За відомостями джерел , за просту косметичну процедуру актор віддав $ 2000.!Для цього Ді Капріо викликав з Австралії одного з кращих фахівців у цій галузі — Шерон-Лі Хемілтон ( Sharon-Lee Hamilton), сплативши їй переліт бізнес-класом з Сіднея до Лос-Анджелес.

instagram.com/sharonleeinc

 


Шерон Лі — відомий фахівець в голлівудській тусовці. Її клієнтами є такі зірки , як Джордж Клуні , Кім Кардашьян та Бейонсе. Незважаючи на свою зірковість , актриса не бере шалені гроші за свою роботу — її послуги коштують $ 200. Гроші, що залишилися , які витратив Леонардо , пішли на оплату перельоту.

instagram.com/sharonleeinc

 


За відомостями джерел , ДіКапріо оплатив послуги з корекції брів не тільки собі , а й своїм друзям. У тому числі Тобі Магуайр ( Toby Maguire).