Кльош, з вишивкою і ще три моделі джинсів, які ми будемо носити в цьому сезоні

Ти можеш уявити свій гардероб ( увага!) Без хоча б однієї пари джинсів? Ні? Ми теж. Але кожен раз , коли вирушаємо в магазин за цим мастхев , постає питання: які вибрати?

Кльош , з необробленими краями , кюлоти і ще три моделі джинсів — хіти цієї весни в нашій добірці!

Необроблені краї

Головний тренд , який перекочував з попереднього сезону — це джинси з необробленими краями. На піку популярності моделі з размахреннимі клаптями внизу ( як у Asos) або ледь помітними нитками , які руки так і сверблять обірвати ( але не можна!), Як у Mango. Одягай на роботу , якщо дозволяє дрес-код , в поєднанні з білою сорочкою в чоловічому стилі і ботильйони на стійкому каблуці.

Кльош

Розкльошені джинси , культова річ 70-х , знову в моді , чому ми дуже раді! Серед всіляких «небезпечних» укорочених моделей , які безпрограшно виглядають тільки на дівчатах від 180 см і вище , можна знайти і класичні джинси-кльош , як носили наші мами. Залишається тільки вибрати — широкі , що нагадують « труби», або вузькі , якщо хочеш підкреслити стрункі ноги.

Кюлоти

Пам’ятаєш минулого літа все фанатели по кюлоти ( укороченим широких брюк , трохи розкльошені до низу)? Так ось цієї весни дизайнери пропонують нам джинсові кюлоти. Все ті ж — середньої посадки і нарочито широкі , довжиною трохи нижче коліна , тільки тепер з джинси.

Укорочені

Тенденція останніх сезонів — джинси стають все коротшими і коротшими. Якщо раніше ,наприклад , ми могли дозволити собі лише невеликий просвіт між краєм джинсів і кросівками ,то в цьому сезоні дизайнери пропонують нам повністю оголити кісточку.

З вишивкою

Квітковий принт — один з основних трендів сезону весна-літо 2017 — не міг обійти джинси.Тепер ромашки , волошки і кульбаби розквітають не тільки на блузах і сукнях , а й на джинсах.