«Це дуже важко»: Діана Шуригіна розповіла про нові зйомки «Пусть говорят»

Скандальної історії 17-річної Діани Шуригін було присвячено кілька випусків передачі « Пусть говорят». Дівчина звинувачує 21-річного Сергія Семенова в згвалтуванні , проте молода людина , який зараз відбуває термін в колонії , запевняє , що Діана сама ініціювала секс. Ця тема наробила багато шуму в Мережі , і з кожним днем до дискусії підключаються всі нові і нові люди.

 Телеведуча Ксенія Бородіна назвала Діану «ненормальною », а актриса Анна Калашникова — поганим прикладом для молоді. Колишня учасниця « Дому-2» Олеся Малібу , навпроти , встала на захист дівчини , а блогер Олена Міро заявила , що , як би розпусне ні вела себе дівчина і як би вульгарно вона ні одягалася , ніхто не має права її гвалтувати.

Підвищена увага до цієї історії сподвигло продюсерів передачі « Пусть говорят» зняти ще кілька випусків про Діану. На цей раз ефір буде присвячений відеороликів , в яких блогери співають пісні про дівчину або роблять пародії на неї.

Зйомки вже закінчилися , і Діана опублікувала на своїй сторінці « Вконтакте» відео , на якому розповіла про свої враження.

 


« Привіт. Я зараз перебуваю в Останкіно , тільки що закінчилися зйомки. Це було важко. Це було дуже важко. Скоро вийдуть четверта і п’ята частини передачі. Чекайте , дивіться. Я дуже втомилася », — поділилася Шуригіна.

Новий випуск « Пусть говорят» вийде на наступному тижні. Тим часом відомий у вузьких колах російський порнорежисерів Боб Джек розповів в інтерв’ю порталу life.ru , що запропонував Діані взяти участь в його музичному проекті і навіть отримав згоду матері дівчини. Боб уточнив , що його спільна з Шуригін діяльність не буде пов’язана з еротикою.

 


У Діані Джека залучили неординарність і зовнішні дані. Він упевнений , що 17-річна дівчина дасть фору багатьом російським зіркам. Відсутність у Шуригін вокальних даних Боба не бентежить.

« Скоро ми можемо почути чудову виконавицю репчик. Мені здається , з неї вийде справжня діва шоу-бізнесу , особливо під таким керівництвом метра європейського кіно для дорослих. Я вважаю , що для швидкого старту все готово », — заявив Джек.

Нагадаємо , що недавно Діані надійшла пропозиція знятися в кримінальній драмі режисера Юрія Спірідонова « Єгор Шилов». У розмові з Cosmo.ru Спиридонов зізнався , що не може «спокійно дивитися на те , що відбувається в обговореннях , пов’язаних з Діаною Шуригін»: «Це нагадує приказку « Хто впав , того і топчуть ».

« Діані було запропоновано спробувати себе на роль , не тому що нам потрібна реклама фільму , а через те , що Шуригіна дуже схожа на одну з наших героїнь , нам здалося , що саме вона зможе оживити на екрані нашого персонажа, — розповідає режисер. — Можу сказати одне: якщо дівчинка пережила насильство , їй обов’язково потрібно допомогти , реабілітувати її , дати їй можливість вибратися з емоційної кризи. Іcцeлeніe від психологічної травми тpeбyeт вpeмeни. Пepeжівшіх нeльзя oбвінять в пpecтyплeніі , coвepшeннoм дpyгім чeлoвeкoм. Mи нe мoжeм кoнтpoліpoвaть дeйcтвія дpyгіх людeй. Ми будемо намагатися допомогти їй , і кіно — це та робота , яка здатна змінити внутрішній світ людини і зцілити душевні травми ».

Поки рішення про участь Діани в кінопроекті не прийнято.