ТОП-3 соки для підвищення потенції у чоловіків

Вчені назвали три найкорисніших соку для відновлення і підвищення потенції у чоловіків. Регулярне вживання свіжих напоїв допоможуть надовго зберегти сексуальний апетит і позбудеться від страху невдачі в ліжку.

На думку вчених, потенція є одним з найбільш важливих аспектів у житті чоловіка. Представник сильної статі може бути хорошим спортсменом, шанованою людиною, порядним сім’янином, успішним бізнесменом, але на фоні давнього лібідо інші досягнення його мало радують. Щоб уникнути імпотенції вчені радять звернути уваги на свій раціон. Є, як мінімум, три соку, позитивно впливають на сексуальний потяг.

Вчені відзначили, що соки повинні бути тільки свіжовичавленим. Магазинна продукція наповнена консервантами та іншими хімічними добавками. Їх потрапляння в організм навряд чи чимось допоможе, якщо не посилить проблему. Вчені виділили три продукти, що ідеально підходять для підвищення потенції. Це — гранат, селера і гарбуз. Вони по-різному діють на організм, але однаково важливі для лібідо.

Гранатовий сік розслабляє судини і посилюють циркуляцію крові. Вчені впевнені, що кілька днів регулярного вживання цього фрукта допоможе прискорити настання ерекції і зробить її більш стійкою. Гарбузовий сік підвищує потенцію за допомогою тестостерону. Після потрапляння цього напою в організм вироблення чоловічого гормону посилюється. Також сік з гарбуза є хорошою профілактикою простатиту.

Останній сік із селери підвищує чутливість статевого члена. З його допомогою також можна лікувати камені в сечовому міхурі і хвороби травного тракту. Крім прийомів соку вчені радять змінити спосіб життя. Для здорової потенції необхідно відмовитися від шкідливих звичок, є тільки корисну їжу і займатися спортом.