Адель оголосила про заміжжя

Про таємне весілля співачки Адель західні таблоїди рапортували ще на початку року, коли папараці зняли зірку з обручкою на тому самому пальці. Однак офіційні підтвердження сему пішли тільки вчора: 28-річна британка повідомила, що вийшла заміж за бізнесмена і батька своєї дитини Саймона Конеккі, зі сцени під час виступу в австралійському місті Брісбені. «Коли ти вперше закохуєшся в когось, то відчуваєш себе трохи розбитою і навіть нещасної (оскільки це нові, непередавані відчуття), але ти все ж розумієш, що це почуття — найкраще на землі. І в результаті стаєш від нього залежним. Так як я вже заміжня, то знову випробувати ці переживання не можу. Я знайшла свою людину », — зізналася Адель, після чого зал вибухнув оваціями.

Зірка також поділилася з шанувальниками історією створення пісні Someone like you: музику до цієї композиції Адель написала, надихнувшись емоціями, які переживала на початку свого роману з майбутнім чоловіком.

Адель і Саймон Конеккі разом шість років: пара почала зустрічатися в 2011 році, а через рік на світ з’явився їхній первісток, син Анджело. За повідомленнями журналу Heat, камерна церемонія одруження Саймона і Адель пройшла в їхньому особняку в Лос-Анджелесі, а свідками були тільки рідні і друзі молодят.