Даша Малахова розповіла, як пройшло весілля

Телеведуча Даша Малахова вийшла заміж ще взимку, в недавній «Світського життя» на телеканалі 1 + 1 розповіла, як пройшло весілля.

«Церемонія тривала хвилин 5, ми упустили весь пафос, просто розписалися. — Каже зірка і додає, — були в заметі, позаду свічки, квіти, друзі закутані пледами, з глінтвейнами на вулиці, любов гріє. Потім була екскурсія по Львову для всіх на чудо-поїзді, поїхали з флягами, потім святковий обід, бар «.

Телеведуча Даша Малахова вийшла заміж за фітнес-тренера. Це третій шлюб зірки.

«Я думала і попередні будуть весілля особливі. Львів нам допоможе створити гарну декорацію, а друге — це просто друзі. Це свято для дорослих. Це нормально, було дивно для мого тата, він кілька місяців зі мною не спілкувався, коли я розлучилася з Чабою, хоча Сергій став причиною мого розставання, — говорить Малахова, — я хотіла змінити своє життя і пішла в зал. Він сказав: «ти молодець, і у тебе все виходить, ти не дурна, класна і все у тебе добре«, а мені ніколи такого не говорили і купилася. Він є стимулом бо я бачу його хорошу фігуру, харчуємося ми завжди добре, спортсмен в родині ще нікому не заважав », — розповіла раніше зірка.