П’ять рецептів для збереження молодості і здоров’я

Доведено, що регулярне вживання натуральних вітамінних напоїв нормалізує роботу різних органів і систем, що відбивається на зовнішньому вигляді.

1. Тропічний коктейль

Тропічні фрукти в поєднанні з цитрусовими — відмінна комбінація я яскравим смаком і великою кількістю поживних мікроелементів.

1/4 склянки свіжого ананаса (38 г)
1/2 апельсина
1/2 мандарина
1 часточка яблука
1/2 банана

Порізати фрукти на шматочки, скласти все в блендер і ретельно перемішати на високій швидкості. При необхідності можна налити в чашу трохи води, в цьому випадку напій буде не таким густим, але при цьому не менш корисним.

2. Сік з малини і вишні
Малина і вишня є важливими джерелами вітамінів В, С, D, каротинів, мінералів (калію, магнію) і антиоксидантів. Поживний і смачний сік з цих ягід захистить твій організм від шкідливої дії вільних радикалів і виведе зайві рідини з організму.

20 ягід малини
20 ягід вишні
2 склянки води (400 мл.)
Сік 1 лимона

Склади ягоди в блендер, додай воду, лимонний сік і збий до рівномірної консистенції. Випий відразу після приготування.

3. Омолоджуючий і очищающий коктейль
Цей коктейль об’єднав в собі корисні властивості різних фруктів і овочів. Він ефективно очищає організм від шкідливих речовин, активно стимулюючи виведення накопичених токсинів і шлаків. В результаті очищення від токсинів поліпшується стан нашої шкіри. Напій оберігає її від передчасного старіння і допомагає уникнути різних проблем.

1 апельсин
2 невеликих редиски
1 морква
1/2 огірка
1 стебло селери

Вичави апельсиновий сік і додай його в блендер до решти інгредієнтів: редисці, моркви, огірку і селері. Для того, щоб коктейль було легше перемішати, овочі краще дрібно порізати.

4. Коктейль з йогуртом
Натуральний йогурт є дуже корисним продуктом. Він відновлює бактеріальну флору кишечника. Для приготування цього напою знадобляться такі фрукти, як персик, полуниця і апельсин.

1/2 склянки натурального йогурту (100 г)
1/2 апельсина
1/4 склянки персика
1/2 склянки заморожених ягід полуниці

Очисти і поріж на шматочки апельсин і персик. Поклади в блендер шматочки фруктів і ягоди полуниці, додай йогурт і добре перемішати. Повинна вийти однорідна суміш.

5. Сік з ківі і апельсина
Як відомо, цитрусові відрізняються високим вмістом вітаміну С, антиоксидантів, мінералів та інших корисних мікроелементів, які нормалізують роботу різних органів нашого організму і сприяють регенерації шкіри. Сік з ківі і апельсина не тільки дуже смачний, але і дуже корисний.

2 склянки апельсинового соку (500 мл)
1 ківі середнього розміру (без шкірки)
2 склянки льоду

Приготуй свіжовичавлений сік з декількох апельсинів так, щоб вийшло дві склянки напою. Очисти ківі від шкірки і поріж його на шматочки. Перемішати всі інгредієнти в блендері з додаванням льоду.