Белла Хадід показала самий «голий» купальник

Після напруженої роботи на показах в рамках світових Тижнів моди 20-річна Белла Хадід вирішила влаштувати собі невеликі канікули. Разом з подругами модель вирушила на Ямайку і вже щосили постить в Інстаграме фотографії з відпустки. Передплатники Белли оцінили не тільки мальовничі краєвиди, а й її злитий купальник тілесного кольору. На деяких кадрах здається, ніби Хадід-молодша хлюпається в місцевих водоймах обноженной.

Белла Хадід не соромиться демонструвати свою струнку й підтягнуту фігуру, тому часто вибирає відверті наряди. Модель може дозволити собі вийти на червону доріжку в плаття з дуже високим розрізом або в «голом» вбранні, що не надівши при цьому нижню білизну. І на відпочинку 20-річна зірка світових подіумів воліє крихітні бікіні.

Так, в минулі вихідні Белла разом з подругами полетіла на Ямайку. Про те, як проходять її канікули на узбережжі Карибського моря, вона розповідає в Інстаграме. Найбільше фоловерів молодшої сестри Джіджі Хадід вразила серія фотографій, на яких вона позує в невидимому купальнику.